Monday, September 05, 2011

Our International Cold Soup day.


After two Exchange conversations this morning for Joan we went to the rynek for coffee and chłodnik. I think it must be the Polish rival of Spain's "Gazpacho" for best cold soups.The main ingredients in the Chłodnik we had are:
Borsch, Red
Thinly sliced strings of beets
 plain yogurt - 1 liter
Chard - 1 bunch
sarepska mustard - 2 tablespoons
chives - 1 bunch
salt - 1 pinch
dill - 1 bunch
sugar
radish - 1 bunch
pepper
medium cucumber-1 piece
We spent about an hour and a half then headed back home.  Tonight we will have Gazpacho soup that Joan prepared on Sunday.

Po dwóch Exchange rozmowy rano Joan poszliśmy do Rynek dla kawy i chłodnik. Myślę, że musi to być Polska rywalem "Gazpacho" Hiszpanii na najlepsze zimno soups.The głównych składników w Chłodnik mieliśmy to:
Barszcz Czerwony
Cienkie plasterki ciągi buraki
jogurt naturalny - 1 litr
Chard - 1 pęczek
musztarda sarepska - 2 łyżki
szczypiorek - 1 pęczek
sól - 1 szczypta
koperek - 1 pęczek
cukier
rzodkiewka - 1 pęczek
pieprz
średni ogórek, 1 szt.
Spędziliśmy około półtorej godziny potem ruszył z powrotem do domu. Dziś będziemy mieli Gazpacho zupa, że Joan przygotowane w niedzielę.

No comments:

Post a Comment